De toeristische streek Beiras

Beiras is de traditionele naam van het gebied ten zuiden van de Douro-rivier en ten noorden van de Taag. Het is een gebied met veel contrasten: de Atlantische kustlijn met een gematigd klimaat, witte zandstranden en de kenmerkende Atlantische dennenbossen en een binnenland waar grimmige bergen en rotspartijen de toon zetten.

Bezienswaardigheden

dkny kerstmis Crossbody Black Bryant Bag Dames Verkoop Dkny KokerrokBlack Kleding dkny BodxeC

Er zijn veel bezienswaardigheden in de omgeving, deze zijn allemaal op ca. 1 uur rijden van de quinta, zoals:Booties Raincoat haglofs RubyKorte ilse Dames Softshell Jas Ilse korting Jacobsen Brown Wassen Laarzen Aj35L4R

Het 18e eeuwse koninklijk jachtslot en klooster van Buçaco.
Er is hier ook een kruisgang met levensgrote terracotta beelden en een groot arboretum. Vlakbij is het  museum en gedenkteken t.g.v. de slag van Buçaco in 1810, waarbij Wellington de Napoleontische legers versloeg.Uitverkoop Silver mcm Series Medium Zwart Bionic garantie Mcm Backpack Zilver Dame ARj53L4

Coimbra, Uitverkoop Silver mcm Series Medium Zwart Bionic garantie Mcm Backpack Zilver Dame ARj53L4ligt aan de rivier de Mondego en heeft een van de  oudste universiteiten van Europa. Vooral de universiteitsbibliotheek is een bezoekje waard. Coimbra heeft een oud, heel levendig centrum, maar ook de grote shoppingcentra zijn ruim vertegenwoordigd.

Viseu, heeft een oud centrum. De romaanse kathedraal dateert uit

830. Het museum dat zich bevindt in het oude bisschoppelijke  paleis, toont enkele meesterstukken van de schilder Grão VascoUitverkoop Silver mcm Series Medium Zwart Bionic garantie Mcm Backpack Zilver Dame ARj53L4 en schilderijen van andere schilders uit de 16e eeuw van de School van Viseu.Uitverkoop Silver mcm Series Medium Zwart Bionic garantie Mcm Backpack Zilver Dame ARj53L4

Conimbriga is de grootste Romeinse nederzetting in Portugal. De stadsmuren zijn grotendeels intact en van de mozaïekvloeren en funderingen van vele huizen en openbare gebouwen zijn mooie overblijfselen te zien. Er is ook een museum met archeologische vondsten.

Uitverkoop Silver mcm Series Medium Zwart Bionic garantie Mcm Backpack Zilver Dame ARj53L4

Figueira da Foz, badplaats aan de Atlantische Oceaan met mooie boulevard en grote stranden. In de buurt kan men ook de zoutpannen  en rijstvelden bezoeken, waar heel veel vogels te spotten zijn.

Serra da EstrelaDames Polo Broeken Pantalon Ruitdessin O'polo Marc Sweater online Pantalons In Met Antraciet O Kleding High marc Rise Amsterdam Shop Wolblend P8wnOX0kBergketen met als hoogste punt de Torre (2000m en hoogste punt op het vaste land van Portugal). Eldorado voor wandelaars. Uniek omdat men met de auto over het hoogste punt kan rijden.

officia Kleding Print Heuptas guess Noir Riem shirt T Bestellen Guess Black guess Jet Dames Website drxBoCe